Basically I'm good ... because I studied as a captain on my blog, and aside from some real wacky, one that appears most often is "pinolata" (wheel "cookies valentine ',' aphrodisiac appetizers ".... I do not know why then typing pinolata on google hijacked come here because there is no recipe pinolata;) or better was not there, that's why sono tanto brava... vi voglio accontentare!!!
Di per sè è stato difficile veganizzarla, infatti sarebbe indecente se la chiamassi "pinolata" vista la quantità di uova che ci andrebbe indispensabile per rendere il composto della torta moooooooooooolto spumoso, e poi ci sarebbe la crema pasticcera... Beh vediamo come ho semplificato questo dolce...
Torta Vanigliosa Ai Pinoli
Per l'impasto
preparare prima la crema mettendo tutti gli ingredienti in un pentolino e cuocendo per una mezz'oretta circa. Dopo vari tentativi queste dosi sono quelle che mi hanno dato il risultato migliore, ovviamente variando le proporzioni otterrete una crema più o meno densa. Togliere dal fuoco e frullare se volete potete add turmeric to give a little 'color cream. Allow to cool and mix again. For the cake: mix the dry ingredients to milk and work them together with a spoon, from what I understand reading a bit 'recipe' original 'you should get a frothy mixture (which is why I added the cornstarch) can be added a sach a few. At this point settle the cake: in a cake pan (I used half dose and it's a cupcake out of 12 cm in diameter) make a layer with half of the dough. Spread on the cream of cous cous, taking care to leave a small gap along the edge. Cover with the remaining batter and pine nuts copsargere. Bake at 170 degrees convection oven for 15-20 minutes (cooking time will vary if you use a static oven or large print).
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Di per sè è stato difficile veganizzarla, infatti sarebbe indecente se la chiamassi "pinolata" vista la quantità di uova che ci andrebbe indispensabile per rendere il composto della torta moooooooooooolto spumoso, e poi ci sarebbe la crema pasticcera... Beh vediamo come ho semplificato questo dolce...
Torta Vanigliosa Ai Pinoli
Per l'impasto
- 1 tazza farina integrale
- 1 tazza latte di riso
- 1 cucchiaino colmo di lievito per dolci
- 10 gr maizena
- 1 cucchiaio di zucchero di canna
- 1 pizzico di sale
- 40 g cous cous integrale
- 300 ml acqua
- vaniglia
- scorza di limone
- zucchero
preparare prima la crema mettendo tutti gli ingredienti in un pentolino e cuocendo per una mezz'oretta circa. Dopo vari tentativi queste dosi sono quelle che mi hanno dato il risultato migliore, ovviamente variando le proporzioni otterrete una crema più o meno densa. Togliere dal fuoco e frullare se volete potete add turmeric to give a little 'color cream. Allow to cool and mix again. For the cake: mix the dry ingredients to milk and work them together with a spoon, from what I understand reading a bit 'recipe' original 'you should get a frothy mixture (which is why I added the cornstarch) can be added a sach a few. At this point settle the cake: in a cake pan (I used half dose and it's a cupcake out of 12 cm in diameter) make a layer with half of the dough. Spread on the cream of cous cous, taking care to leave a small gap along the edge. Cover with the remaining batter and pine nuts copsargere. Bake at 170 degrees convection oven for 15-20 minutes (cooking time will vary if you use a static oven or large print).
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